x

Floating Sofa Quartet
ALFA Vesthimmerlands Musikhus
D. 13.11.2021 Kl. 20:00

Arrangementet er flyttet fra 16. april til 19. november 2020 og igen til 24. januar 2021 og endnu en gang til 13. november 2021. Evt. refundering af billetter senest 14. februar 2021.

Floating Sofa Quartet (FSQ) er et musikalsk samarbejde mellem fire unge nordiske spillemænd og -kvinder fra hhv. Sverige, Finland og Danmark. Med en enestående sammensætning af akustiske instrumenter blander kvartetten nyt med gammelt, og skaber et unikt musikalsk udtryk som fremstår både moderne, traditionelt og tidløst.

Repertoiret er varieret, lyden er varm og imødekommende og musikken spilles med intensitet, energi og glæde. Tag plads i sofaen og flyd med!

Efter en lang række koncerter i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Belgien og Østrig, og med sceneoptrædener på prominente festivaler som bl.a. Kaustinen Folk Music Festival [FI], Korrö Folkmusikfestival [SE], Tønder Festival [DK] og folkBALTICA [DE], har Floating Sofa Quartet på kort tid formået at gøre sig bemærket på den Nordeuropæiske folkemusikscene. Allerede i 2015 blev Floating Sofa Quartet nomineret som Årets Talent ved Danish Music Awards Folk, og siden har bandet været nomineret to gange for Årets Folk Udgivelse for hhv. debutalbummet “The Moon We Watch is the Same” (2016) og opfølgeren “Neighbourhood” (2018).


Unr. siddepladser