x

Grant-Lee Phillips - Support: The Reptones
Kulturhuset Viften
D. 10.04.2021 Kl. 20:00

Grant-Lee Phillips flytter hele sin Europa tour pga. Covid-19 situationen.
Dette påvirker også koncerten i Viften, der skulle afholdes 29. september 2020.
Koncerten flyttes til lørdag 10. april kl. 20:00.
Dine billetter er gyldige til den nye dato.
Ellers kan du få refunderet billetten til og med den 19. juli.

Kontakt Ticketmasters servicecenter på mail: [email protected] og oplys ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Amerikanske Grant-Lee Phillips mestrer melankolske americana-stemninger i sin sanger/sangskrivning, der både favner folk og rock.

Om Grant-Lee Phillips
Grant-Lee Phillips slog oprindeligt sine folder i bandet Shiva Burlesque tilbage i slutningen af 1980’erne, men det var med Grant Lee Buffalo, at manden for alvor fik prikket hul igennem til verden. Sagerne tog i dén grad fart, da singlen “Fuzzy” udkom på Bob Moulds pladeselskab i 1992 – den blev rost til skyerne og sikrede bandet en pladekontrakt med Slash Records, der således udgav gruppens debutalbum, det ligeledes “Fuzzy”-betitlede værk fra 1993; et album, der af R.E.M.’s Michael Stipe blev udråbt til det års stærkeste plade. Grant Lee Buffalo nåede at udgive yderligere tre album, inden bandet gik i opløsning i 1999. Grant-Lee Phillips havde dog mod på mere, så han søsatte kort efter en solokarriere, der således allerede i år 2000 kastede solo-debuten “Ladies Love Oracle” af sig. “Mobilize” fra 2001 udmøntede sig i betydelige anmelderroser og var ikke mindst bemærkelsesværdigt i kraft af det faktum, at Phillips selv spillede alle instrumenter derpå. Siden er fulgt yderligere syv udgivelser – herunder “Nineteeneighties”, der var en samling af cover-sange, og mandens seneste værk, det vanligt skamroste “Widdershins” (2018).

Support: The Reptones (duo set-up)
Den danske americana-duo The Reptones er klar med deres femte album “Painkillers & Wine”, som er på gaden den 27. marts. Som en forsmag på det kommende udspil slipper de pladens åbningsnummer “Tried To Be Nice” som single den 14. februar.
Det kommende album er produceret af Nikolaj Nørlund, som har sat sit markante præg på albummets organiske og mellow lydbillede. På ‘Painkillers & Wine’ er The Reptones transformeret fra at være en kvintet, til nu at være en duo bestående af makkerparret Bo Bech Arvin og Kim Heibon, som har arbejdet tæt sammen om de nye sange. Det nye duo-setup har resulteret i en koncentreret sound med fokus på atmosfære, dynamik, nærvær og stærke melodier, hvilket fremgår tydeligt af den stemningsfulde førstesingle ‘Tried To Be Nice’, som er en hyldest til hverdagens helte.

Undgå kø kom i god tid.
Numm. pladser.