x

Rugsted & Kreutzfeldt
Portalen
D. 15.10.2020 Kl. 20:00

På grund af situationen omkring coronavirus er koncerten blevet flyttet fra 18.4. til 15. oktober.

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato og skal ikke ombyttes.
Hvis du har købt billetten på nettet, og du ikke ønsker at bruge den til den nye dato, kan du sende en mail til [email protected] og få ført beløbet tilbage på din konto. Husk at vedhæfte billetten.
Har du købt billetten i Portalen, kan du få den refunderet ved at sende en mail med dit navn, telefonnummer og bankoplysninger til [email protected] Skriv gerne Rugsted & Kreutzfeldt’ i mailens emnefelt.
Evt. refundering senest 1.9.


Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.
Når Rugsted Kreutzfeldt spiller live, består repertoiret af bagkataloget, nogle af de nye sange fra “Sange vi skrev til andre” samt små anekdoter ‘behind-the-songs'. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuldt tryk på.
Rugsted og Kreutzfeldts mange kendte hits, som de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet, bliver leveret i et flot bonussæt, der lægges oveni puljen med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre til hver koncert.


Nummererede siddepladser.
Kørestolspladser sælges ved henvendelse til Portalens Billetkontor på tlf. 43 97 83 00.

Læs mere på www.portalen.dk