x

Søs Fenger - De Største Hits Tour
ODEON, Store Sal
D. 30.08.2021 Kl. 20:00

Grundet den ekstraordinære krise/situation Danmark er i lige nu, samt de retningslinjer og lovgivning, der er udstukket af regeringen de forgangne uger, er Søs Fenger flyttet til 21. marts 2021
Allerede købte billetter er gældende til den nye dato.

Søs Fenger i topform, én af vore bedste vokalister i landet. Kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer. Kommer snart og spiller i dit lokalområde.
Oplev Søs Fenger helt tæt på med sit fantastiske liveband.
En uforglemmelig koncert i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Hør sangene som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen”, nogle af de nyere radiohits ”Kun Et Liv” og ”Er Det Så Forbi” (fra Toppen af poppen). Oplev både News-hits som ”Du Er”, ”Jeg Elsker dig” og selvfølgelig “Den Jeg Elsker” samt de hits Søs har samlet sig i sin flotte solokarriere frem til nu. Herudover har Søs udvalgt en række af sine yndlingssange, der vil overraske og tage dig med på en rejse i sangerindens univers.
Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde med stort socialt engagement - om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet, musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Dørene åbnes 1. time før
Varighed: Ca. 2 x 45 min.


Kørestolsplads er inklusiv ledsager og sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565.

Læs mere