x

Danser Med Drenge
Kulturhuset Viften
D. 09.04.2022 Kl. 20:00

Koncerten med Danser med Drenge i Viften flyttes fra 15. maj 2021 til 9. april 2022

Endnu engang udsætter Danser med Drenge deres annoncerede koncert turne, som skulle have startet i april 2021. Grunden til udsættelsen er de fortsatte restriktioner i politikernes genåbningsplan for 2021

Det er 4. gang, orkesteret rykker sin tour, som oprindelig skulle have været spillet i april 2020. Og denne gang tages der ingen chancer: Alle koncerter flyttes nu til foråret 2022, med start 1. april.

'Vi havde glædet os vildt til at komme ud og spille igen, og det er frustrerede, at vi stadig ikke kan give publikum de koncerter, som de har købt billetter til for langt over et år siden,' siger bandleder Klaus Kjellerup.

'Men vi kan ikke gøre andet end at flytte igen,'
siger han.

Årsagen er de fortsatte restriktioner og det nye krav om, at publikum skal medbringe et såkaldt coronapas for at få adgang til bandets koncerter. Hensigten med dette pas er, at publikum skal dokumentere, at de enten er vaccinerede eller for nylig har fået en negativ coronatest.

'Vi er nervøse for, at kravet om coronapas vil medføre en mærkbar returnering af billetter,' siger Klaus Kjellerup. 'De foreløbige meldinger, vi har fået om dette pas siger os, at en del af vores publikum er særdeles kritiske overfor det.'

'Derfor foretrækker vi at udskyde koncerterne, indtil vi er nogenlunde sikre på, at alle coronakrav og -restriktioner er væk. Vi glæder os til at spille igen i 2022.'
siger han.

Alle der har købt billet vil modtage en mail fra ticketmaster med yderligere information.

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Den store trofaste fanskare kan ikke tage fejl – i 25 år har Danser Med Drenge gang på gang leveret fantastiske koncertoplevelse med deres repertoire af iørefaldende pophits: “Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig”, “Grib Chancen” og “Er Der Nogen I Himlen?” for bare at nævne nogle få.

Med pop-onklerne, Klaus Kjellerup og Stanley Møller, og resten af bandet i ryggen er Rie Rasmussens smukke og kraftfulde vokal et drøn af et sikkert koncerthit. De mange udsolgte koncerter på spillesteder og på festivaler vidner om et særdeles godt tag i det danske koncertpublikum.Siden 1993 er det gået op og ned for DmD – men mest op. Bandet har haft fire Grammynomineringer, og de lå nr. 1 på hitlisten otte uger i træk i 2006. De har også fået mange priser for deres live-act – i dag kaldes de “Danmarks bedste liveband” af mange spillesteder.

Stående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!