x

NOAH Med Danmarks Underholdningsorkester
Portalen
D. 24.04.2020 Kl. 20:00

Koncerten er blevet aflyst på grund af Corona-epidemien, og alle kunder får deres penge tilbage.

Har du købt din billet på nettet, fører Ticketmaster automatisk beløbet tilbage på din konto.

Har du købt billetten i Portalen, får du den refunderet ved at sende en mail med dit navn, telefonnummer og bankoplysninger til [email protected] Skriv gerne ’Noah’ i mailens emnefelt.NOAH er garant for pop fra allerøverste hylde og med sin personlige og melankolske lyd, har sangerens musik domineret de danske radiostationer og streamingtjenester de sidste syv a?r. Troels Gustavsen gik senest platin med albummet ”1988” og har et væld af hits i bagkataloget, som ”Alt Er Forbi”, ”Over Byen”, ”Før Vi Falder” og hans seneste single ”Alle Går I Stykker”.
Gustavsen har netop afsluttet en omfattende akustisk tour rundt i landets kirker, hvor han spillede for udsolgte sale. Nu skifter popfænomenet kirkerne ud med fem af landets største koncertsale, ligesom det akustiske setup udskiftes med et af Danmarks mest anerkendte symfoniske orkestre, nemlig Danmarks Underholdningsorkester.
NOAH har altid drømt om at dele scenen med så stort et orkester: “For de fleste musikere er det en drøm at få lov at optræde med et stort symfoniorkester, og til foråret går den drengedrøm i opfyldelse.” Han løfter også lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske: ”Man kan forvente sig en meget dynamisk koncert med smukke strygerarrangementer og pulserende pop-produktioner. Jeg glæder mig enormt meget, og jeg er sikker på, det bliver en af de største musikalske oplevelser, jeg personligt har været del af.”
Det er ikke uvant for Danmarks Underholdningsorkester at spille sammen med store popartister. De har tidligere markeret sig med en række nyskabende koncertsamarbejder sammen med blandt andet Mads Langer og HUSH, ligesom de har en kommende juleturné med Burhan G i kalenderen.
I 2020 drysser Danmarks Underholdningsorkester symfonisk magi og ekstra stjernestøv over NOAHs fængende popmelodier og giver hans velkendte sange et helt nyt format.


Num. siddepladser

Kørestolspladser sælges via Portalen tlf. 43 97 83 00


Læs mere