x

Statement (DK)
Karosserifabrikken
D. 21.11.2020 Kl. 19:30

Kære koncertgæst

Covid-19 betyder mange restriktioner I forhold til at kunne forsamle sig og ikke mindst afholde koncerter.

Karosserifabrikken efterlever naturligvis de retningslinjer der udstikkes fra sundhedsmyndighederne, og for tiden er det kun muligt for afholdelse af koncerter med siddende publikum. Dette under hensyntagen til behørig afstand mellem siddepladserne og andre forholdsregler mod smittespredning. Salen opdeles i rækker, stolene står enkeltvis og forskudt.

Vi forventer at kunne genoptage vort efterårsprogram til august men vi har samtidig, i lyset af de forskellige forsigtige udmeldinger fra myndighederne, besluttet at vi pt. planlægger alle efterårets koncerter som siddende koncerter. Vi har reduceret antallet af billetter betragteligt og forventer derfor at kunne afvikle alle vores arrangementer som planlagt, blot som siddende og under hensyntagen til skærpede forholdsregler med smittespredning.

Vi har desuden ændret procedurer omkring garderobe, bar og toiletter således at vi minimerer kødannelse og sikre trygge forhold for alle gæster. De nærmere regler vil fremgå tydeligt når du ankommer til Karosserifabrikken. Almindeligt overtøj medbringes til sin plads i salen således vi minimerer håndtering og personlig kontakt.

Vi henstiller til at du som gæst IKKE møder op til koncerten hvis du føler dig syg eller har været i kontakt med Covid-19 smittede.


Flyttet til 21. november 2020 Ståpladser
Dørene åbnes klokken 19.00
Overtøj og store tasker skal afleveres i garderoben

Karosserifabrikken er stolte over at kunne præsentere danske Statement – netop hjemvendt fra deres første Headliner Tour i UK.
STATEMENT er fra den støvede og beskidte del af Københavns forstads byer, hvor de kommer med deres virkelig prangende melodiske Hard Rock, blandet med det tunge metal element. De udgav deres debut album ”Monsters” (2014), andet album ”Heaven Will Burn” (2016), og er nu aktuelle med deres seneste udspil ”Force of Life”, der har høstet adskillige gode anmeldelser, både fra ind og udland. De har været i fast rotation på MyRock, mens singlerne fra den seneste plade er blevet spillet på diverse udenlandske radiostationer. Søren Andersen var denne gang ved Medley studiets mixerpult. Det har givet bandet en ny og spændende kant, som altid kan sammenlignes med Scorpions, Metallica, Accept, men som også hilser på de lidt nyere Hard Rock navne som f.eks. Five Finger Death Punch, Volbeat og Disturbed.
Statement er et rigtigt ”LIVE” band, og har med en lang række shows de seneste fem år, opnået en masse live erfaring. De har allerede spillet flere Festivaler, med de udødelige konger DIAMOND HEAD (UK) og legendariske TESLA (US), samt PRONG (US) og lokale PRETTY MAIDS. De leverer et stærkt energisk og hårdtslående liveshow, der kommer helt ud over scenekanten!! Bandet ejer den gode sceneånd, og det er ikke uden grund, at de er blevet skamrost for deres mange koncerter.

Statement line-up:
Jannick Brochdorf – Vocal
Niels Alex Larsen – Lead Guitars/Vocal
Lars Ulrik Lé Fevre – Guitars
Martin Poulsen – Bass
Daniel Nielsen – Drums