x

Anne Linnet - Kvindesind - AFLYST
ODEON, Store Sal
D. 20.05.2020 Kl. 20:00

Det ligger hende på sinde at hjælpe, hvis hun kan, og derfor vil Anne Linnet til maj 2020 give fire koncerter rundt om i landet, hvor overskuddet går til DIGNITY, der arbejder for en verden uden tortur og som bl.a giver livsnødvendig behandling til traumatiserede flygtninge og deres familier her i Danmark.

”Det er en vigtig sag, og derfor har jeg valgt, at det skal være nogle ganske særlige koncerter, hvor jeg vil spille musik fra mine to plader med Tove Ditlevsen-tekster, altså sange fra ’Kvindesind’ og fra ’Barndommens gade’. Det har jeg ikke gjort på den måde før, og jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet og tænker her på ’Kvindesind’ fra 1978. ”Men også fordi Tove Ditlevsens tekster er tidsløse. Jeg var glad for dem dengang, og jeg er stadig glad for dem.”

Ud over sange fra ’Kvindesind’ og ’Barndommens gade’, der udkom i 1986, vil Anne Linnet dog ikke udelukke, at der også kan snige sig et par andre sange fra hendes store og elskede repertoire ind på sætlisten til de kommende koncerter.


Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00

Kørestolsplads er inklusiv ledsager og sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565.

Varighed: Ca. 2 timer.

Læs mere