x

Van Der Graaf Generator
VEGA - Musikkens Hus, Lille VEGA
D. 22.05.2020 Kl. 20:00

VAN DER GRAAF GENERATOR 2020

Det er med stor stolthed at KPM Concerts i samarbejde med Progressive Circus samt Vega kan præsentere et af de mest anerkendte, værdsatte samt unikke bands fra 70’ernes Progressive Rockscene:
VAN DER GRAAF GENERATOR

Når VdGG vender tilbage til Skandinavien for første gang siden 1977 bliver det med den klassiske trio som også stiftede bandet tilbage i 1968.

PETER HAMMILL (Vokal, guitar, keyboard samt tekst geni) HUGH BANTON (Orgel) samt GUY EVANS (Trommer)
Mesterlige mørke og dystre albums som ”Pawn Hearts” (1971) ”Godbluff” (1975) samt ”Still Life” (1976) gik direkte i hjertet hos en overflod af søgende musikelsker over hele verden og etablerede VdGG i ”Toppen af superligaen” af anderkendte samt ambitiøse band fra den tid.

Peter Hamills brutalt ærlige tekster og dynamisk samt direkte sangstil har inspireret mange andre som Bruce Dickinson (Iron Maiden), David Bowie, Fish (I hans tidlige Marillion dage) Sex Pistol samt Opeth for at nævne få.

Efter VgGG gik i opløsning i 1978 var der ekstrem mange der jublede da de uventet blev genforenet i 2005. Tilbage på live scenen er de hyldet med stor respekt og ære.

Efter deres 2013 tour har der været tavshed så alle regnede egentlig med at bandet havde kastet ”Live Tour Håndklædet” men dette beviser bare at VdGG er ”Still Going Strong” og KPM, PC, samt Vega er stolte af at kunne præsentere et KULT BAND i højeste klasse d. 22. Maj 2020

Se mere på www.kpm-concerts.dk &
Se mere på www.vega.dk