x

Volt Portable Charging Service 2020 Edition Excl. Deposit
Festival Site in Roskilde
D. 01.01.1970 Kl. 01:00

Et depositum på 200 DKK skal betales når du afhenter Volt-opladeren på festivalen.

Depositummet refunderes, når opladeren returneres på festivalen.

Du kan afhente din Volt oplader på en hvilken som helst Volt station på festivalen. Eventuelle spørgsmål, mail venligst [email protected]

Hvis du har spørgsmål, skriv til [email protected]

Book Volt nu for at få rabat
Med Volt får du en bærbar Roskilde Festival 2019 edition Volt oplader. Servicen giver dig adgang til at bytte din Volt-oplader én gang om dagen i vores mange boder på festivalen.
Et depositum på 200 DKK skal betales når du afhenter Volt-opladeren på festivalen. Depositummet refunderes, når opladeren returneres på festivalen. Hvis du har en Volt-oplader fra tidligere skal du stadig pre-booke bytteservicen og slipper for at betale depositum på festivalen.

Sådan virker det
På festivalen og campingområderne vil der ikke være adgang til strøm. I stedet anbefaler vi at du
booke en lille bærbar oplader fra Volt, som kan oplade din telefon i lommen. Når Volt-opladeren er
tom skal du blot bytte den til en ny fuldt opladt ved en af de 28 byttesteder på festivalen. På den måde, skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Kabler
Et gratis kabel til din telefon følger med Volt-opladeren. Volt har kabler til både nye og gamle iPhones, Android samt USB-C + ældre telefoner. Et gratis micro-USB kabel til genoplading af Volt-opladeren, hvis du vælger at tage Volt-opladeren med hjem.

Her finder du Volt
I 2020 har Volt 18 faste byttesteder samt 10 mobile boder på festivalen.