x

Anders Blichfeldt Solo I Ekkodalshuset - UDSOLGT
Ekkodalshuset
D. 03.08.2020 Kl. 19:30

Ingen sommer i Ekkodalen uden Anders Blichfeldt; Sådan er det bare!

2020 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen Videre’, og selvfølgelig kommer Anders også forbi sin bornholmske hjemmebane i Ekkodalshuset. Det er sjette år i træk Anders spiller i Ekkodalshuset.

Big Fat Snake turnerer ikke mere fra 2019, så Anders har besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed. ‘Vejen Videre’ er første skridt på vej mod nye eventyr for Anders. Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det ved enhver der har oplevet ham tidligere. Sådan bliver også på ‘Vejen Videre’ der med sikkerhed bliver humoristisk, nærværende, og super musikalsk. Vi får de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

Adgang til sceneområdet: 18:30

Showstart kl. 19:30

Der er 140 stole og enkelte ståpladser.

Ønsker du at spise forinden, kan du bestille bord i restaurantens alm. åbningstid, og bordbestillingen åbner i april måned.

Salget stopper via Ticketmaster 24 timer før arrangementet.

Læs mere