x

Allan Olsen
Ekkodalshuset
D. 08.08.2020 Kl. 19:30

Med mere end 20 pladeudgivelser og over 40 år som turnerende, er det ingen overdrivelse at kalde Allan Olsen én af grundpillerne i dansk sangskrivning og entertainment. Han står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum.

Olsen har de seneste år cementeret sin helt særlige position i showbiz.Siden han i 2013 slap havkatte-pladen, JØWT løs i musikbranchens hyttefad, har han disket op med anderledes og nytænkte vinkler på et liv som sanger, sangskriver – og senest osse som forfatter i Danmark.

Sådan har vi set og hørt ham fem gange før i Ekkodalshuset, og til sommer vil Allan atter rimpe op i sin solo-baggage, og optræde på Ekkodalshusets Resonans-scene.

Repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella. Ingen dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen.

Vi glæder os til at byde Allan velkommen.

Stole kan ikke reserveres, og medbragte festivalstole kan ikke stå under telt.

Doors kl. 18:30
Showstart kl. 19:30

Ønsker du at spise forinden, kan du bestille bord i restaurantens alm. åbningstid, og bordbestillingen åbner i april måned.

Adgang til sceneområdet: 18:30

Salget stopper via Ticketmaster 24 timer før arrangementet.

Læs mere