x

Dissing Las & Cross Band Spiller Dylan
Hadsund Kulturcenter
D. 22.08.2020 Kl. 20:00

Frikvarterets koncerter 2020
Frikvarteret er præsentere et stjernespækket program med overraskelser og nye tiltag.
Vi har forsøgt at gå nye veje i forhold til vort tidligere valg af kunstnere. Dette krydderet med ”gamle” kendinge har givet et spændende program, som vi håber vort publikum vil tage gode i mod. Alle billetter sælges på Himmerlandsbilletten.dk og Ticketmaster.dk.
Håber vi ses i 2020.

Dissing Las & Cross Band spiller Dylan – 22. august
Billy Cross, tidligere guitarist og kapelmester hos Bob Dylan, går på scenen i 2020 sammen med trioen Dissing & Las for at fortolke Bob Dylan.
Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet.
Ledt an af Billy Cross som turnerede med selveste ”Uncle Bob” i tre år og som medvirkede på to af hans albums.
Dissing & Las har også turneret i flere år med Dylans musik for et begejstret publikum, og det var som publikummer, at Billy Cross blev inspireret til at lave et musikalsk samarbejde.
”Det bliver en stor fornøjelse at spille Dylans sange igen, sammen med et yderst kompetent hold”, bedyrer Billy Cross efter at have hørt Dissing & Las fortolke Dylans musik.
Dissing, Las & Cross Band stiller med A-holdet af musikere, når de indtager scenen med Dan Hemmer på Hammondorgel og Jesper Elnegaard på trommer. Oplev denne unikke kombination af gamle toner i nye fortolkninger.
”Det var sgu lidt nervepirrende pludselig at stå og spille Dylans musik med Billy, der har været kapelmester på en kæmpe turné, et livealbum og et studiealbum Bob Dylan. Men også bare virkelig inspirerende at mærke hans entusiasme og hans fænomenale guitarspil.
Vi glæder os helt vildt til at stå på scenen med det her”, udtaler Dissing & Las.Døren åbnes kl 19.00 unr. siddepladser
Kørestolsplads inkl. ledsager sælges hos Ticketmaster på tlf: 70 15 65 65.