x

MALURT - SuperLive 2022
Portalen
D. 17.02.2022 Kl. 20:00

MALURT UDSKYDER ALT TIL 2022

MALURT er stærkt opsat på at genoptage den reunion-tur, der er blevet udsat. Det legendariske 80’er-rockband ønsker imidlertid ikke at vende tilbage til scenen, før restriktionerne (forhåbentlig) bliver fjernet helt. Derfor har MALURT nu besluttet at udskyde deres SuperLive-turné, såvel indendørs-koncerter som festivalshows, til 2022 - i tillid til, at det til den tid igen vil være muligt at gennemføre ægte rockkoncerter. Allerede købte billetter gælder til de nye datoer.

Forsanger Michael Falch udtaler:
‘Nu skrider vi til plan Q! Vi ønsker at afvikle MALURT-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen. Folk skal ikke sidde og føle sig som stækkede undulater i et fuglebur, når de endelig - og kun for denne gang - kan komme til en MALURT-koncert. Der skal være liv i cowboyjakkerne!

Vi rykker derfor alle aktiviteter med MALURT til 2022 og satser på at holde os i live og i form indtil da!’

Koncerten i Portalen 15. april 2021 flyttes til 17. februar 2022 kl. 20.00

Købte billetter gælder umiddelbart til den nye dato og skal ikke ombyttes.
Har du købt billetten på nettet, kan du få den refunderet ved at udfylde formularen, som du finder på dette link: https://bit.ly/2SmSBwL
Har du brug for hjælp i den forbindelse, kan du kontakte Ticketmasters Servicecenter på tlf. 38 48 16 30.
Har du købt billetten i Portalen, kan du få den refunderet ved at sende en mail med dit navn, telefonnummer og bankoplysninger til [email protected] Skriv gerne ´Malurt’ i mailens emnefelt.
Har du købt madbillet refunderes den på samme måde som koncertbilletten.

Ståpladser + num. siddepladser.


Læs mere her