x

SPJUSTFROST Live 2020
MantziusLive
D. 17.09.2020 Kl. 20:00

Så sker det igen!

Som en direkte konsekvens af en forrygende genkomst og ikke mindst en fantastisk modtagelse fra publikum, har SP-JUST-FROST besluttet sig for at tage på endnu en Danmarksturné. Heldigvis for os inkluderer det denne gang Birkerød.

SP-JUST-FROST er ”De Tre Musketerer” ud i svedig New Orleans-stemning og er atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse. D’herrer, Søren Frost, “SP” (Henrik Schou Poulsen) og Esben Just, er ikke musikere, som ligger på den lade side. Søren Frost holder sig varm i Danmarks Radios Big Band, SP er på tour med Gnags, og Esben Just spiller et hav af solo- og triokoncerter i eget navn.

Nu er tiden kommet til at forene kræfterne og vælte de danske spillesteder med utrolig spilleglæde, stor musikalitet og medrivende sammenspil.
Koncerten præsenteres i samarbejde med Jazzselskab Mantzius.

Før koncerten er det muligt at nyde Restaurant Mantzius' nye koncept "Jazz, Food & Wine" kl. 18. Få et lækkert tapasbræt med husets udvalgte specialiteter. Hertil serveres et glas vin (rød/hvid eller bobler) eller en fadøl. "Jazz, Food & Wine"-kombi. billet kan købes til en samlet pris på 435 kr. + gebyr. Ved bestilling reserveres automatisk bord i restauranten.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Læs mere.