x

Abbey Road m/Jimmy Jørgensen, Bobo Moreno, Dicte, Bjørn Fjæstad
Karosserifabrikken
D. 01.10.2020 Kl. 20:30

Kære koncertgæst

Covid-19 betyder mange restriktioner I forhold til at kunne forsamle sig og ikke mindst afholde koncerter.

Karosserifabrikken efterlever naturligvis de retningslinjer der udstikkes fra sundhedsmyndighederne, og for tiden er det kun muligt for afholdelse af koncerter med siddende publikum. Dette under hensyntagen til behørig afstand mellem siddepladserne og andre forholdsregler mod smittespredning. Salen opdeles i rækker, stolene står enkeltvis og forskudt.

Vi forventer at kunne genoptage vort efterårsprogram til august men vi har samtidig, i lyset af de forskellige forsigtige udmeldinger fra myndighederne, besluttet at vi pt. planlægger alle efterårets koncerter som siddende koncerter. Vi har reduceret antallet af billetter betragteligt og forventer derfor at kunne afvikle alle vores arrangementer som planlagt, blot som siddende og under hensyntagen til skærpede forholdsregler med smittespredning.

Vi har desuden ændret procedurer omkring garderobe, bar og toiletter således at vi minimerer kødannelse og sikre trygge forhold for alle gæster. De nærmere regler vil fremgå tydeligt når du ankommer til Karosserifabrikken. Almindeligt overtøj medbringes til sin plads i salen således vi minimerer håndtering og personlig kontakt.

Vi henstiller til at du som gæst IKKE møder op til koncerten hvis du føler dig syg eller har været i kontakt med Covid-19 smittede.


Beatles sidste albums, Abbey Road & Let it Be, fortolkes i Karosserifabrikken af en stjernerække af danske musikere.

Vi kan se frem til en forrygende koncert, der fejrer 50 året for udgivelsen af det sidste album fra gruppen i foråret 1970.

Musikere i særklasse
Bjørn Fjæstad, Bobo Moreno, Jimmy Jørgensen & Dicte leverer sammen med det suveræne backingband, under ledelse af kapelmester Kennet Lauridsen, en musikalsk oplevelse i særklasse.
Bandet kan uden overdrivelse betegnes som et af Danmarks bedste backingensembler. Bandet med Søren Møller på tangenter, Fredrik Damsgaard på bas, Mads Andersen på trommer og Silje Holtan på percussioner og kor er sammenspillet gennem flere Woodstock koncerter, og det musikalske niveau er fra allerøverste hylde, når solister og musikere i et eminent sammenspil fortolker arven fra THE BEATLES. Publikum kan se frem til en musikalsk oplevelse af de store.

Baggrund – The final albums

Trods voksende uenighed i gruppen enedes man i 1969 om at spille en uannonceret koncert fra toppen af Apple-studiet i London. Koncerten fandt sted 30. januar 1969. På grund af klager fra naboerne stoppede politiet koncerten i utide, men en række numre blev optaget, og nogle af disse blev siden udgivet på blandt andet Let It Be.

Let it be

Let It Be albummet blev udsendt 8. maj 1970, men en stor del af materialet var indspillet allerede i januar 1969, altså før indspilningen af Abbey Road, men da medlemmerne af gruppen generelt var utilfredse med musikken, blev det i første omgang skrinlagt. I foråret 1970 fik produceren Phil Spector imidlertid adgang til båndene, og han om-arrangerede og om-producerede noget af musikken, så resultatet blev det album vi kender som Let It Be. Albummet blev oprindeligt påbegyndt som “the Get Back project”, med den tanke at bringe gruppen tilbage til deres rødder.

Abbey Road

Abbey Road er titlen på det ellevte album af The Beatles, som blev udgivet den 26. september 1969. Sangene på albummet var de sidste som gruppen indspillede, men blev alligevel kun deres næstsidste album. Albumcoverets foto viser de fire beatler, der krydser Abbey Road i det berømte fodgængerfelt. John, Paul og Ringo var til lejligheden iført designertøj af den walisiske designer Tommy Nutter. George gad dog ikke det pjat, og var klædt i cowboytøj fra top til tå. Nutter lavede senere tøjet til Jack Nicholson i The Batman. Det var slet ikke meningen at albummet skulle hedde Abbey Road. Under, og efter indspilningen blev det overvejet at kalde det “Everest” efter de cigaretter studieteknikkeren Geoff Emerick røg under indspilningen. Der var snak om at flyve gruppen til Nepal for at tage billeder, men det endte med den mere simple løsning, at tage et billede lige uden for studiet – og deraf titlen.

Ståpladser
Dørene åbnes klokken 19.00
Overtøj og store tasker skal afleveres i garderoben