x

Sweet Og Slade Dobbeltkoncert
Docken
D. 05.02.2021 Kl. 20:00

Den planlagte dobbeltkoncert koncert med Sweet&Slade 16. oktober 2020 er flyttet til 5. februar 2021 på baggrund af corona-situationen. Billetter til den oprindelige koncert vil være gældende til den nye dato. Hvis du ikke ønsker at opleve Sweet&Slade Dobbeltkoncert, så skal du skrive til Ticketmaster senest den 1. juni 2020, så refunderer de din billet.

Den 5. februar2021 spiller Slade og Sweet en dobbeltkoncert på Docken i København. Der er lagt op til fest, farver og glamrock, når Slade går på scenen. Slade har haft 23 giganthits, blandt andet Cum On Feel The Noize og Coz I Luv You - og så er der selvfølgelig Merry Christmas Everybody, som spilles overalt i verden – også når det ikke er jul. Det er glamrock, når det er bedst. Sweet var teenagepigernes favorit i starten af 70’erne. Sweet gik fra det poppede over i rocken, og har haft en lang række tophits såsom Poppa Joe, Block Buster, Hellraiser, Ballroom Blitz, Teenage Rampage og ikke mindst Fox on the Run. Der er garanti for medrivende pop-rock, når Sweet går på

TIDER
Dørene åbner kl. 18.00 og koncerten starter kl. 20.00.

DRIKKEVARER OG MAD
Der er mulighed for at købe mad ved en Pølsevogn / Foodtruck. Drikkevarer og snacks kan købes i baren.

VIP
VIP-balkonen er et loungeområde med høje caféborde. VIP-billetten er inkl. velkomstdrink, fri VIP-bar, snacks og nødder (hele koncerten), samt let tapas mellem kl. 18 og 20. VIP-gæster har gratis garderobe, fremvis din VIP-billet i garderoben.
VIP-balkonen anbefales ikke til handicap.

Arrangør:
City Concerts, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn, Danmark