x

Jethro Tull - Ian Anderson
Operaen
D. 09.05.2021 Kl. 20:00

Arr. er flyttet til d. 9. maj 2021.

Købte billetter kan benyttes til den nye dato, eller refunderes minus gebyr, dog senest d. 1. dec. 2020

Jethro Tull kunne sidste år fejre 50 års jubilæum og var og er et unikt miks af folk, hard rock, blues og gådefulde tekster, fremført af den karismatiske forsanger Ian Anderson, kendt for at spille tværfløjte stående på ét ben. Deres mest berømte plader tæller “Benefit”, “Aqualung”, “Thick As A Brick”, “Living In The Past” og ”Crest of a Knave”. Sidstnævnte vandt i 1989 en amerikansk Grammy i kategorien ”Best Hard Rock Album”. En lidt mærkelig kategori at vinde i, mente mange – herunder Metallica, der følte sig som favoritter til at vinde prisen med deres album "...And Justice For All".
I dag, efter 40 millioner solgte albums og over 2000 koncerter – heraf næsten 40 i Danmark – er det kun forgrundsfiguren Ian Anderson, der er tilbage fra den originale besætning af Jethro Tull. Men han plejer også at være garant for musikalsk totalunderholdning.

Nummererede pladser

Kørestolspladser er inkl. 1 gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Der skal dog udstedes billet med plads hos Ticketmaster, for hvilken der betales gebyr.
Kørestolspladser og ledsager billetter købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 70156565.

Gratis ledsagebillet til andre handicap end kørestolsbrugere bestilles mod betaling af gebyr ved henvendelse til Ticketmaster Servicecenter på tlf. 70156565 og kræver at gyldigt ledsagerkort kan fremvises i indgangen.

Læs mere på www.phshow.dk