x

PHLAKE - VENTELISTE
Train
D. 30.10.2020 Kl. 21:00

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

Den populære duo PHLAKE, der i øjeblikket er aktuelle med radiohittet ’Baby Steps’ annoncerer en landsdækkende turné i 2020.

I november måned 2019, indtog Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær Royal Arena med et storslået og anmelderrost show. Til efteråret 2020 kan de igen opleves lokalt i de danske regionerne, når de drager på venue-turné igen for første gang siden 2018.

Royal Arena var gruppens eneste indendørs koncert i hele 2019 og bandet glæder sig derfor enormt meget til at ramme folk lokalt og i mere intime rammer. Mads Bo forklarer: ”Royal Arena var et højdepunkt og en kæmpe oplevelse! Det er bestemt ikke sidste gang vi har prøvet kræfter med arena shows – men der er også noget helt specielt over at møde publikum på spillestederne, det er en anden form for nærvær og intimitet”

Bandet har senest udgivet de to singler ’Waited All Summer’ og ’Baby Steps’, der begge gæstes af Mercedes The Virus. ”Vi tør godt love at der er mere musik på vej i 2020”, udtaler producer Jonathan Elkær om ny musik til den kommende tour.

Gaffas anmelder var på pletten til koncerten i Royal Arena og med overskriften ”Da PHLAKE skrev et manifest om moderne dansk pophistorie” kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”PHLAKE er uden tvivl nogle af de dygtigste musikere, vi har på den danske popscene i disse år”

Dørene åbner en time før

Handicapbillet købes hos Ticketmaster på tlf.nr. 7015 6565.
Handicapbillet er inkl. 1 ledsager.
Gyldigt ledsagerkort skal fremvises.
OBS: Begrænset antal.

Se mere på www.train.dk