x

Ida Corr - Grand Unplugged
Grand Hotel Odense
D. 19.03.2022 Kl. 18:00

Ny dato: Lørdag den 10. april 2021 og igen til d. 19. marts 2022.
Evt. refundering senest 14. april 2021.

Ida Corr
Som et lyn fra en klar himmel bragede Ida Corr ind i toppen af hitlisterne verden over med kæmpehittet “Let Me Think About It” sammen med stjerneproduceren Fedde Le Grand. Siden da har
den Aarhusianske sangerinde udgivet hele seks studiealbums, og i 2016 cementerede hun for alvor sit navn i danskernes bevidsthed med hendes medvirken i Toppen af Poppen, hvor hun blandt andet lavede en uforglemmelig fortolkning af Gnags’ “Når Jeg Bliver Gammel”.
Idas Gambianske rødder viser sig ikke bare i hendes smukke glød men også i hendes varme stemme. Hun elsker fest og farver og bringer altid et højt tempo og masser af godt humør, når hun indtager en scene

Restaurant Grand
Restaurant Grand har skabt en efterårsmenu der bevæger sig i skellet mellem det traditionsbundne og det fremadskuende. Med udgangspunkt i de håndværkstraditioner der siden 1897 har kendetegnet Restaurant Grand, byder vi velkommen med en fremadskuende og elegant spiseoplevelse.

Se Menu: https://grandodense.dk/onewebmedia/Grand-Unplugged-Ida-Corr-Menu.pdf


Ulrik Storm
Den erfarne DJ Ulrik Storm lægger igen lyd til Grand Unplugged afterparty. Ulriks tilstedeværelse bag pulten er altid velkommen og med hans skarpe ører, faste håndelag og sans for detaljen er festen i sikre hænder. Glæd dig til et formidabelt mix af de nye hits og gamle klassikere i samspil med de numre, vi havde glemt, vi elskede.

Læn dig tilbage og nyd loungestemningen.
Bartendere står klar til at mixe vores berømte cocktails

www.grandunplugged.dk
For booking af større grupper kontakt arrangør.