x

Oh Wonder (GB)
Amager Bio
D. 10.11.2021 Kl. 20:00

Koncerten med Oh Wonder søndag d. 8. november 2020 udskydes til onsdag d. 10. november 2021.
Billetter gælder til ny dato, eller kan refunderes til og med d. 9. november 2020.

Ståpladser

OH WONDER (UK)
8. november i amagerbio.dk

Alt-popduoen Oh Wonder udgav 7. februar deres tredje album 'No One Else Can Wear Your Crown' og har i den forbindelse offentliggjort en verdensturné som kommer forbi København.

'No One Else Can Wear Your Crown' blev skrevet og produceret i Oh Wonders eget Studie. Pladen udforsker et væld af forskellige følelser og oplevelser og har et altoverskyggende budskab om selvaccept, empowerment og glæde. Det hører man bl.a. i Carpe Diem koret på den første single 'Hallelujah' – en sang Josephine og Anthony skrev til alle, der har fået at vide, at de ikke ville lykkes, og er et glimrende udtryk for den mentalitet der driver dem.

Oh Wonder begyndte tilbage i 2014, hvor de havde fundet på, at de ville uploade en sang om måneden i et år. Det blev til den selvbetitlede debut, der udkom et år efter projektet blev sat i søen. I 2017 udkom opfølgeren 'Ultralife', der ligesom de andre udgivelser skrevet, indspillet og produceret af duoen selv i deres eget studie.

300 kr. i forsalg / 305 kr. i døren
Billetter fra 13. marts kl. 10 via ticketmaster.dk og amagerbio.dk


Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes 1 time før

Læs mere.

Der tilbydes et begrænset antal kørestols -og handicapspladser inkl. gratis ledsager såfremt du har gyldigt ledsagerkort. Venligst kontakt Ticketmaster Servicecenter på 38 48 16 33