x

Brophy's Law
Teaterbygningen
D. 20.11.2020 Kl. 20:00

Arr. aflyst - refundering igang.

Det Celtic Rock Band Brophy’s Law, som har base i København, består af tre englændere, en skotte og en dansker. De 4 udenlandsbriter har fået deres liv vendt på hovedet af Brexit - på trods af at de ikke havde stemmeret til folkeafstemningen i 2016. Kan de blive i Danmark? Kan de spille i resten af Europa? Kan de besøge England? Ingen ved det...

På baggrund af denne situation, var forsangeren Neil Brophy i fødebyen Northampton for at besøge familien. Og her lagde han mærke til, at mange hverdagsaktiviteter er nøjagtig det samme som de var inden han - for mange år siden - begyndte en lang jordomrejse som tog ham til blandt andet Australien, New Zealand og USA inden han endte i Danmark. Og før Brexit kom og ændrede så meget for så mange. Bandets nye single “Nice to Know” (that some things stay the same) beskriver hverdagen i en engelsk provinsby og med de ord “my country, my heritage Will remain” bliver Brexit og idioterne på Westminster sat på plads.

Singlen kommer fra det nye album “True Stories”, som handler om Neils rejser, hans rødder i provinsbyen Moulton i det sydlige England og hans liv siden. Og så en sang om vikinger -“viking rover” - som de optrådte med i Go'morgen Danmark på TV2.

Neils sange henter inspiration fra bl. a Bob Dylan, Billy Bragg og The Pogues, og er fyldte med sociale kommentarer, og spillet af bandet Brophy’s Law med en dragende folk rock lyd, som blander traditionel og moderne folkemusik, spillet på bl. a mandolin, sækkepiber, banjo og fløjte. Tidligere kendt som Neil Brophy Band, har bandet i en del år været en favorit på mange danske festivaler, samt festivaler/tourneer i Storbritannien og Belgien hvor Neil som charmerende frontfigur gentagne gange bekræfter publikummet i, at de er “lucky people”

Med det nye album, nyt navn og ny look har bandet allerede fået opbakning fra bl.a BBC Radio i England hvor Steve Lamaqc (som også tidligere har spillet Neils solo single “the record collector") har spillet “Nice to know” på BBC6Music.

“Neil Brophy er en af de usunge helte i musikken. Med hans tankevækkende tekster, burde han blive anerkendt som en af vores vigtigeste singer song writers. Hans nye album “True Stories” er hans hidtil bedste værk. Det indeholder hans kultklassiker “Record Collector” – et absolut must for vinyl elskere. Top class!” – Graham Jones – forfatter af ‘Last Shop Standing’ og ‘The Vinyl Revival and the Shops That Made it Happen’.

‘Record Collector” som findes på albummet er oprindelig en solo vinyl udgivelse af Neil Brophy blev spillet af Steve Lamacq på BBC 6 Music. Band versionen af ‘Record Collector’ bliver udgivet på Record Store Day 2020

Unummererede siddepladser
Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 7015 6565

Meld dig ind i Musikforeningen Bygningen og få rabat på alle koncerter frem til 31. december 2020 og special tilbud kun til medlemmer på Billetten ”6 på opleveren”. Læs mere og meld dig ind via www.bygningen.dk

Unummererede siddepladser
Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 7015 6565