x

HEARTLAND FESTIVAL - Heartland Banquet X Kadeau
Heartland på Egeskov Slot
D. 01.01.1970 Kl. 01:00

Heartland Banquet x Kadeau

Hvordan smager Fyn sidst i maj? Det får du svar på ved langbordet til Heartland Banquet i år.

De bornholmske terroir-nørder fra Kadeau indtager Fyn med absolut og kreativ åbenhed. På Heartland vil de servere fem retter, der giver et kulinarisk øjebliksbillede fra det fynske landskab.

Heartland har igen inviteret Kadeau til at stå for årets Banquet og bedt dem overføre deres gastronomiske filosofi til det fynske. Naturen; den vilde og den tæmmede er rygraden hos Kadeau, som dyrker smagen af det, der står uden for vinduet og smagen af regionens terroir.

Menuen er derfor resultatet af en tæt dialog mellem de lokale avlere, landmænd og restaurantens legesyge men super ambitiøse kreativitet.

Kadeau vil på Heartland Banquetten servere fem sæsonnære retter og tilhørende drikkevaremenu med det bedste fra Fyn og det danske kongerige i maj. Drikkemenuen er en del af oplevelsen og består af både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikke, så alle kan være med.

Det praktiske:
Pris: 650,- dkk. + 20,- gebyr.
Inkl. drikkevarer

Mulige seatings:
Fredag: 14.00, 17.00 og 20.00
Lørdag: 12.00, 15.00 , 18.00 og 21.00
Søndag: 12.00, 15.00 og 18.00

OBS! Husk, at det ikke er muligt at deltage i Heartland Banquet x Kadeau uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

Alle henvendelser vedr. Heartland Banquet inkl. spørgsmål til menu bedes sendt til [email protected]
Der tages ikke særlige forbehold for allergier. Spørgsmål sendt direkte til Kadeau vil ikke blive besvaret.

Læs mere på www.heartlandfestival.dk