x

TV-2 - I Gudhjem
Oluf Høst Museet
D. 22.08.2020 Kl. 20:00

Koncerten med TV-2 i Gudhjem mandag 29. juni flyttes til lørdag 22. august 2020 kl. 20:00 pga. myndighedernes restriktioner i forhold til afvikling af udendørs koncerter.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest mandag 6. juli 2020.

--

I år fejrer TV-2 40 års jubilæum som et af de meget få bands i verden med nøjagtig den samme besætning som ved starten i 1981. Jubilæet vil blive markeret med udsolgte koncerter i de store byer til efteråret og med snigpremiere i den skønne have hos Oluf Høst Museet. I den anledning udtaler bandet:

- "Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det ind imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal holde en fest og hylde fælleskabet, og vi vil ikke have det mindste imod, hvis koncerterne giver anledning til, at publikum skulle finde på at synge med. Vi står gerne på mål for sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!"

Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 i de seneste 40 år udviklet sig til et af de mest folkekære danske bands uden at miste skarpheden. Stilen er præget af dansant, dobbeltbundet (selv)ironi med veludviklet diabolsk tæft for at se durk gennem tidens trends. Samtidskritik snarere end samfundskritik har udviklet sig til et publikumsskattet speciale for bandet, der typisk kalder sig ’Danmarks kedeligste orkester’.

TV-2's blanding af pop og rock har resulteret i 19 studiealbum og et hav af koncerter og festivaloptrædener, der har gjort TV-2 til et af landets mest populære live-bands.

Aftenen byder på mulighed for disse hits på setlisten: De første kærester på månen, Alt hvad hun ville var at danse, Bag duggede ruder, Kys det nu (det satans liv), Nærmest lykkelig, Hele verden fra forstanden, Be bab a lu la, Rigtige mænd, Kys bruden, Vil du danse med mig, Kom lad os brokke os, Fantastiske Toyota og mange flere.

--

Unr. pladser

Dørene åbner kl. 18:00

Læs mere