x

Steffen Brandt SOLO Inkl. Koncertbuffet
Høloftet
D. 21.11.2020 Kl. 18:00

Aftenen med Steffen Brandt, som vi har glædet os til, må vi vente lidt længere tid med...
Det ville være vildt ærgerligt, hvis vi skulle undvære denne oplevelse. Derfor er det så skønt, at vi nu har fundet en ny dato og har kunnet flytte det til
Lørdag d. 21. november 2020 (som dine billetter nu gælder til)
Deadline for refusion er 29/5
Her vil vi byde jer rigtig hjertelig velkomne og takke jer for tålmodigheden.

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

Steffen Brandt er mest kendt som frontfigur i bandet TV-2, der blev dannet for 39 år siden. Han har skrevet både tekst og musik til alle gruppens sange, og netop hans sans for at skrive sange med kant og charme har været stærkt medvirkende til bandets popularitet. Med afsæt i 80’ernes minimalistiske ny-rock udviklede TV-2 sig til et af de mest folkekære danske bands, og det er de fortsat med at være – uden at miste skarpheden. Stilen er præget af dobbeltbundethed, ironi og selvironi med veludviklet tæft for at se lige gennem tidens trends. ’Danmarks kedeligste orkester’ kalder gruppen sig selv.

I Steffen Brandt har gruppen en af Danmarks mest underspillende og effektive performere. Steffen Brandt har som dansk tekstforfatter præget det danske sprog med sine hverdagssproglige, ironiske, sarkastiske, kærligt-kritiske, men også undrende, nogle gange nærmest opgivende tekster.

Og nu har vi simpelthen landet en aftale med den store danske forfatter og musiker. Han kommer på Høloftet, hvor vildt den end ikke er..

Aftenen indledes med koncertbuffet.

Unr. siddepladser.