x

Specialklassen
Borgerforeningen - Guldsalen
D. 18.09.2021 Kl. 21:00

Showet flyttes fra den 26. marts 2021 til d. 18. september 2021.
Billetter kan refunderes indtil 20 marts via [email protected]

Endelig! Specialklassen gæster Svendborg.

Ingen har som Specialklassen formået at få impro-comedy på Danmarkskortet. De 3 komikere Kasper Le Fevre, Kasper Gattrup og Rasmus Søndergaard drøner land og rige rundt, og den 2. oktober gæster de i Borgerforeningen Kulturhus Svendborg, så man kan allerede nu godt begynde at glæde sig.

Flere og flere griner med, når Specialklassen underholder med deres improviserede sketches, hvert show er helt unikt, fordi publikums input er med til at skabe nye, spøjse knæk på komikken. Med faste impro-oplæg kringler comedy-trioen stikord i kategorierne steder, personer og jobtitler.
Specialklassens impro-comedy er i høj grad fuld af overraskelser, og ikke kun for publikum, for selvom de har masser af skabeloner til impro og kender hinandens tankegange, kan de stadig overrumple hinanden, så det nogle gange kokser historien. Det giver nu kun en ekstra portion charme, og det er faktisk ret befriende, at der ikke altid er en afsluttende punchline - bare snurrige historier og skøre situationer.
Og sådan er det at være til Specialklassens show, helt uden forberedelse bliver man pludselig en del af komikken: om man er på scenen, slynger stikord ud, eller bare griner med, så bliver en aften med Danmarks bedste impro-komikere til en unik aften. Forbered dig på at det bliver mega svært at få glattet grinerynkerne ud igen. Zulu Awards tager ikke fejl! Impro-comedy, når det er allerbedst...

Praktisk info:
Unummererede siddepladser
Ingen overtøj i salen - bemandet garderobe til 20 kr.

Kørestolspladser kan købes via Kulturhus Svendborg Borgerforeningen på tlf.
6222 2321


Mere info på bfst.dk