x

Magtens Korridorer
MantziusLive
D. 27.03.2021 Kl. 20:00

MantziusLive følger myndighedernes retningslinjer til sikker afholdelse af livearrangementer. Derfor udskyder vi koncerten med MAGTENS KORRIDORER på MantizusLive d. 19. november 2020 til d. 27. marts 2021. Allerede købte billetter er gyldige til den ny dato.

---------------------------------

Et af Danmarks højest elskede rockbands indtager igen landevejene med nyt album.

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ”Friværd”, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest.

Anmelderne anvendte ord som ”Magtdemonstration” og ”Dansk Rocks Nye Magthavere”. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamlingsudgivelse med de største hits.

Bandet har turneret intensivt gennem alle årene og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange og med et til stadighed større og større publikum. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden og giver et pusterum fra hverdagen.

MantziusLive byder velkommen tilbage til Magtens Korridorer!

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Læs mere.