x

Fatma Zidan
Kulturium MusikTeater
D. 14.11.2020 Kl. 20:00

Kulturium Global Culture Club præsenterer Fatma

Fatma Zidan er en alsidig kunstner. Med rødderne dybt begravet i den arabiske sangskat har hun hentet inspiration fra legendariske arabiske sangerinder som Oum Khaltoum, men har også komponeret moderne arabiske popsange.

Det, der binder Fatma Zidans brede musikalske repertoire sammen, er, at stort set alle sangene handler om kærlighed - et evigt tilbagevendende tema i arabisk musik. Fatma Zidan præsenterer en blandet buket af både sine sange og nogle af klassikerne fra de største arabiske divaer. Publikum vil også blive budt på smagsprøver fra hendes 2 seneste udgivelse: Zaman, hvor det er den klassiske, arabiske musik, der er i centrum.

Fatma Zidans stemme er værdsat og elsket såvel i Danmark som i Mellemøsten. I 2004 blev den arabiske oliesheik Mohamed El Amody så tryllebundet af hendes stemme, at han brugte flere tusind kroner for at få én sang produceret, udgivet og opført med Fatma Zidan som solist. Herhjemme har hun nydt stor anerkendelse for sine to albums Muktalef fra 2008 hvor hun samarbejder med Oriental Mood og Hawel fra 2010. Begge albums er blevet hædret med en Danish Music Award i kategorien Best World Track, ligesom hendes koncerter har fået rosende ord fra anmelderne.

Kulturium Global Culture Club er det nyeste world-venue i Københavns Regionen - beliggende i Kulturium Musikteater.

Velkommen til verden i Ishøj!
Ishøj er stedet hvor hele verden mødes - derfor er det nu også naturligt at præsentere musik fra de verdensdele som faktisk er repræsenteret i Ishøj - og på Vestegnen i det hele taget.
Musik fra bl.a. Egypten, Tyrkiet, Balkan, Andalusien, Libanon, Kurdistan, Irak, Marokko, og mange andre områder når sjældent ud på de etablerede danske spillesteder - det råder det nye Kulturium Global Culture Club nu bod på.

Følg med på Kulturium.dk og på Kulturium Global Culture Clubs FB.


Unummererede siddepladser.