x

Scarlet Pleasure
Kulturhuset Viften
D. 21.01.2021 Kl. 21:00

Vi er kede af at meddele, at koncerten med Scarlet Pleasure desværre er aflyst pga. Covid-19 situationen.

Billetter købt til arrangementet over ticketmaster.dk, vil automatisk blive refunderet i den kommende periode.
Har du fysisk købt en billet i Viftens billetsalg, kan du få den refunderet ved henvendelse i Viften, når vi åbner igen.

Ved evt. spørgsmål vedr. refundering kontakt Ticketmaster´s servicecenter på mail: [email protected]

- - - - - - - - - - - - - - - -Scarlet Pleasure besøger Viften med deres imponerende bagkatalog af ørehængende pophits og dansevenlige rytmer!

Scarlet Pleasure har i løbet af de seneste år cementeret deres navn, som et af de absolut største på den danske livescene. Bandet har flere udsolgte Danmarksturnéer bag sig og har indtaget både Orange Scene, Grøn Koncert og nogle af Danmarks største arenaer med deres solide hitparade og et altid medrivende liveshow.

Med hits som ’Deja Vu’, ’Limbo’, ’Heat’, ’Windy’ og senest ’Good Together’, ’What A Life’ og ‘24/7’, er den unge trio, bestående af Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone, et af tidens største og mest progressive popnavne.

Deres musik fangede for alvor danskernes opmærksomhed i 2017 – et år der også bød på statuetter ved både DMA, P3 Guld, GAFFA Prisen og Zulu Awards.

For at overholde myndighedernes afstandskrav ift. covid19, forbeholder vi os ret til at ændre opsætningen af et show der er programlagt i år 2021 fra fx. numm. pladser til unumm. pladser eller stående til unumm. pladser.

Stående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!