x

Picnic - Veganersalat
Palsgaard Sommerspil
D. 29.07.2021 Kl. 18:02

Troldmanden fra Oz
Bag ved regnbuens fortryllende farver findes stedet, hvor intet er, som det plejer at være. Tag med på en eventyrlig rejse til det magiske land Oz, og kom og oplev et fortryllende, musikalsk og eventyrligt univers, når Palsgaard Sommerspil i 2021 byder velkommen til årets musical med klassikeren ”Troldmanden fra Oz”.

Den unge Dorothy længes væk hjemmefra og drømmer om en verden langt fra det kedelige liv på gården i Kansas. På magisk vis ledes hun til det fortryllede land Oz, hvor intet ligner og er, som hun kender det, men Dorothy indser hurtigt, at ”ude er godt, men hjemme bedst”, så hun vil allerhelst bare hjem igen.

På sin rejse møder hun Fugleskræmslet, der mangler hjerne, Løven, der mangler mod, og Blikmanden, der mangler hjerte. De fire venner drager afsted mod Smaragdbyen for at finde Troldmanden, der kan opfylde deres ønsker og give dem deres manglende egenskaber. Men rejsen dertil bliver ikke nem, for onde kræfter er på spil…

Kom og se, om Dorothy og hendes venner får deres ønsker opfyldt, og hør de kendte musicalsange som ”Follow the Yellow Brick Road”, ”We’re Off to See the Wizard” og ikke mindst den udødelige klassiker: ”Somewhere Over the Rainbow”.

Vi ses på Palsgaard Sommerspil - Danmarks smukkeste friluftsscene!

Det er muligt at tilkøbe forplejning i form af forskellige picnic muligheder
Du kan tilvælge mad, når du har lagt billetter til forestillingen i indkøbskurven. Har du allerede købt billetter til forestillingen, er det også muligt at købe picnic alene her på siden. Der vil være adgang til picnic området med picnic-billet to timer før arrangement starter.

Det er også muligt at tilkøbe Bus til Sommerspil tur/retur fra henholdvis Vejle og Horsens på udvalgte spilledatoer.