x

Diva
Folketeatrets Store Turnéscene
D. 28.04.2022 Kl. 19:30

Fire skuespillerinder. Én drømmerolle. Det bli’r ikke kønt…

Efter at have tabt Bedste Kvindelige Hovedrolle-prisen ved årets Bodil-uddeling får skuespillerinden Lina Falck et mindre nervesammenbrud, da hun ikke mener, at hun nogensinde vil få den anerkendelse, som hun fortjener – men ud af det blå dukker muligheden op for at kunne få den bærende stjernerolle i den nye og længe ventede storfilm ”Gudinde” af en af Danmarks største (og Oscar-vindende) filminstruktører. Problemet er bare, at tre andre skuespillerinder, der er lige så desperate for berømmelsen og spotlyset, er med i kampen om den eftertragtede hovedrolle. Lad intrigerne og de store diva-nykker begynde…

DIVA” er en ny dansk musical skrevet og instrueret af Rasmus Mansachs, skaberen af en lang række tidligere danske musical-hits som bl.a. ”Vi maler byen rød: The Musical 1+2” og ”Jack the Ripper: The Musical”. Glæd dig til at komme med om bag kulisserne i film- og teaterbranchen i danmarkspremieren på den hysterisk morsomme, opfindsomme og overraskende musical, der har flere twists gemt i ærmet og sættes op af Musicalteatret på Folketeatrets Store Turnéscene i København. Forestillingen har 40 skuespillere, sangere og dansere på scenen og er fyldt med fantastiske nye sange af instruktør/manuskriptforfatter Rasmus Mansachs i samarbejde med Lars Rahbek Andresen. ”DIVA” varer ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause og er uegnet for børn under 12 år.

OBS: Vi gør opmærksom på, at forestillingen spiller på Folketeatrets Store Turnéscene i København NV på Hvidkildevej (og ikke i Folketeatrets anden afdeling på Nørregade). Der er gratis parkering ved spillestedet.

Læs mere om ”DIVA” på Musicalteatrets hjemmeside