x

Thomas Helmig
Ceres Park
D. 11.06.2022 Kl. 20:00

Endelig: Thomas Helmig klar til fest på hjemmebanen
Sommeren 2022 sker det langt om længe: For første gang indtager Thomas Helmig et dansk stadion for at fyre sin helt egen koncert af.

Det siger næsten sig selv,at arenaen bliver dén hjemmebane, den århusianske popkonge kender bedst af alle: Ceres Park. Her har han hele sit liv fulgt de lokale helte i de hvide bluser, AGF, fra tilskuerpladserne.
Den 11. juni 2022 er det Thomas Helmig selv, der er på banen som midtpunkt for sommerens store fest i hjembyen. På hjemmebane i den danske midsommer vil Thomas Helmig danse og synge for i en fest med alle de sange, der har sat fut i festglade danskere de sidste fire årtier.

”Jeg har siddet på ’Stadion’ (Ceres Park) siden jeg var helt lille. Fra jeg, som ung mand, valgte et liv i musikken må jeg indrømme at jeg ofte har siddet derude og drømt om hvor fantastisk det ville være at spille en koncert lige der, på Stadion i min hjemby, siger Thomas Helmig.

Med sommerens store koncert, der kommer til at foregå på en ny scene med bedre udsyn for hele stadion og et helt nyt show, vil han fuldende en stribe magiske koncerter i hjembyen: jubilæumskoncerten for Aarhus Festuge i 2014 i Mindeparken, triumfen på Northside Festivalen i 2017 og åbningen af festugen i Rådhusparken med et hav af gæster.

”De seneste år har for mig budt på uforglemmelige udendørs koncert oplevelser i Aarhus, Mindeparken, Northside og Rådhus-parken, vilde aftener med fantastisk publikum. Så nu har jeg besluttet at tiden er inde til at spille en koncert på Ceres Park. Jeg glæder mig fra nu af og er sikker på at det bliver en kæmpe fest. Nogle drømme bliver til virkelighed” konstaterer en glad Thomas Helmig.

Han kommer ikke til at føle sig alene på Ceres Park. Udover Helmig bands vil et par andre navne, som offentliggøres senere, medvirke i koncerten for øjne og ører af 35.000 fans. Kapaciteten på Ceres Park er større, men arrangørerne har lagt sig fast på det antal deltagere for at sikre, at alle får en optimal oplevelse med plads til at synge med danse og feste.

En eksklusiv begivenhed er i vente, for Thomas Helmig spiller kun een anden koncert næste sommer. Den annonceres senere - et helt andet sted i landet.
Han optræder med denne velkendte besætning: Claes Antonsen, Jacob Andersen, Emil Falk, Søren Runge, Poul Reiman og Christian Douglas. Fra den magiske aften på Northside 2017 var der entydigt overvældende anmeldelser.

BT ”Det var mageløst med den kollektive omfavnelse. Kun Kim Larsen kan skabe den slags stemninger i det danske sommerland. Ingen konger er for store til at labbe folkets kærlighed i sig.’’, SOUNDVENUE ” Thomas Helmig leverede euforisk folkefest på NorthSide”, JYLLANDSPOSTEN ” Helmigs hævntogt: Ung med de unge i suveræn stil”, BERLINGSKE ”forløsende folkefest” og POLITIKEN ”Lørdag aften lukkede den lokale helt munden på kritikerne”.

Thomas, og hele holdet omkring ham, glæder sig nu bare til det igen bliver sommer.