x

Robin Hood Premiere
Glassalen i Tivoli
D. 09.10.2021 Kl. 15:00

I oktober præsenterer Eventyrteatret den forrygende familiemusical ”Robin Hood” i Tivolis Glassal

Gå ikke glip af efterårsferiens magiske musical i Glassalen: Ta' børnene med i Tivoli og oplev det udødelige eventyr om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige, fortalt på en måde, ingen har oplevet før.

Eventyrteatrets nye familiemusical er fyldt med sjov, spænding, skæve eksistenser, skønne sange, forrygende fægtekampe og fortryllende magi:

Da den unge Robin af Locksley vender hjem fra korstogene, er England i kaos: Prins John har allieret sig med en troldkvinde, som med sin sortekunst vil hjælpe ham med at overtage magten fra sin bortrejste bror, Richard Løvehjerte.

De fattige sulter, og de fredløse må flygte ud i Sherwoods vilde skove, hvor overnaturlige væsener holder til. Da Prins John oven i købet prøver at erobre Robins barndomskæreste, Lady Marian, beslutter Robin sig for at handle.

Men tingene går ikke helt, som vores unge helt har planlagt. Og da Robin opdager, hvilken hemmelighed skoven gemmer på, får han brug for alle sine venners hjælp.

Manuskript:
Gunvor Reynberg. Musik: Christian Dahlberg. Instruktion: Bo Skødebjerg.

Medvirkende:
100 børn og unge fra Eventyrteatret

Halloween
I efterårsferien giver teaterbilletten fri adgang til Halloween i Tivoli hele spilledagen.

Alder
”Robin Hood” er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år.

Varighed
"Robin Hood" spiller 2 timer, inkl. 20 minutters pause, hvor Den Eventyrlige Parade underholder på pladsen foran Glassalen.

Eventyrteatret.dk