x

Domkirken Rocker – Wet Wet Wet & Nik Kershaw
Tinghallen
D. 13.08.2021 Kl. 18:00

DOBBELTKONCERT PÅ PARADEPLADSEN

Glæd dig til en dobbeltkoncert med masser af internationale hits, når verdensstjernerne Wet Wet Wet og Nik Kershaw gæster PARADEPLADSEN i Viborg til august.

Wet Wet Wet gæster Danmark på deres kommende tourné – og spiller den eneste annoncerede koncert i Danmark i 2021 i Viborg – og inden koncerten med 80’er pop-ikonerne, kan du altså opleve Nik Kershaw. Dobbeltkoncerten bliver en del af Tinghallens åbnings- og jubilæumskavalkade.

- Det bliver en helt speciel aften med masser af internationale hits. Vi har sammensat de to artister fordi de har lavet tallige hits, og tilsammen udgør de det vi gerne vil opnå – nemlig en helt unik og speciel koncertoplevelse. Så der bliver ikke stille på Domkirkepladsen til august, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Aftenen starter med en fuld koncert med Nik Kershaw, der har skrevet sange som ” Wouldn’t It Be Good”, ”The Riddle”, ”I Won’t Let the Sun Go Down on Me” og mangle flere hits.

Efter Nik Kershaw går hovednavnet Wet Wet Wet på scenen, der med sange som ”Love is All Around”, ”Julia Says”, ”Sweet Little Mystery” og ”Goodnight Girl”, har markeret sig imponerende på den internationale popscene siden 1980’erne.

OBS: Stående koncert