x

Wayward Dawn + Bloodgutter
Beta
D. 28.11.2020 Kl. 19:30

Det bliver en tung og ond aften i BETA, når fremadstormende Wayward Dawn og Bloodgutter (med rødder i bl.a. Dawn of Demise) rammer BETA i det sene efterår

Wayward Dawn har base I Skanderborg og spiller grum, primitiv og direkte ulækker dødsmetal. Bandet trækker dig ind i en verden af ond nihilisme og angriber dig med beskidt bas, hulemandstrommer og nedstemte guitarer spillet gennem klassiske Marshall-forstærkere. Giftige ord om menneskelig og samfundsmæssig forfald fuldender billedet med dyriske brøl, afgrundsdybe growls og bundrådne skrig.

Deres seneste udgivelse har fået international opmærksomhed. Bl.a. Angry Metal Guy gav den nok største ros, et metalband kan få, nemlig: "It just might contain the holiest of sacraments - the Riff of the Year”
Bloodgutter blev dannet i 2019 i Silkeborg af en gruppe venner, og har rødder i byens mørkeste og dødsmetalliske undergrund. Konstellationen har dog fundet sine egne veje i genren, så der er bestemt noget at lægge til ører såvel som mellemgulv til.

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes kl. 20:00

www.amagerbio.dk

Der tilbydes et begrænset antal kørestols -og handicapspladser inkl. gratis ledsager såfremt du har gyldigt ledsagerkort. Venligst kontakt Ticketmaster Servicecenter på 38481633.
"Kære billetkøber,

Vi har grundet Corona-restriktionerne måttet ændre vores åbningstider, således at der nu er døre 19:00 og showstart 19:30.
Baren lukker kl. 22.00.
Tak for forståelsen.

Mvh/ BETA"