x

Claudia Campagnol
Halvandet
D. 12.09.2020 Kl. 16:00

Arr. aflyst - refunder minus gebyr.

Unr. siddepladser (indendørs).

Line-up:
Claudia Campagnol (vokal/keytar)
John Venkiah (keys)
Carl Mörner Ringström (guitar)
Andreas Hatholt (bas)
Niclas Campagnol (trommer)

Claudia Campagnol er en alsidig og karismatisk kunstner med en helt utrolig stemme og et unikt, bredt og personligt musikalsk udtryk. Hendes sound er varm og soulet, men samtidig med en fængslende dynamik og en klar jazzreference, hvor hun demonstrerer sit imponerende talent for improvisation og vokalarrangementer. Hendes musik har stærk rod i fusionsjazzen med udløbere til både soul, jazz, pop og R&B.

Claudias anmelderroste debut-album “I’m Strong” blev i 2019 nomineret til Danish Music Awards Jazz i hele 2 kategorier: ‘Årets Nye Navn’ samt ‘Årets Vokaludgivelse’. Albummet er desuden netop udgivet i Japan. Senest har Claudia udgivet den iørefaldende single "Dance With Me", hvor hun flirter med et funky pop/R&B univers inspireret af navne som Chaka Khan og Sade.

Claudia Campagnol er kendt for sin stærke live-performance, hvor hun med en lethed, positiv ligefremhed og et kæmpestort talent synger sig ind i hjertet på publikum. Og når hun smider en solo på sin keytar, er man helt solgt! Hendes band tæller fire af Danmarks og Sveriges bedste unge musikere. Så vær klar til en oplevelse udover det sædvanlige!

Tjek Claudia ud på YouTube:
http://bit.ly/Claudia_YouTube

www.claudiacampagnol.com