x

DANGLISH 2 - EKSTRA SHOW
Event Aalborg
D. 18.09.2020 Kl. 17:00

“DANGLISH 2”

Den britiske komiker Conrad Molden er nu klar med opfølgeren til sit første onemanshow “DANGLISH”, som spillede i hele landet i 2017 og 2018. Conrad elsker stadig Danmark, og der er sket meget siden sidste turné. Conrad er nemlig ikke længere en ungkarl, der lever af kopnudler og kolde fadøl. Han er blevet far, og skal nu navigere i sit nye liv, hvor han stadig prøver at være en glad, rødhåret englænder, der elsker at fortælle jokes.

Conrad var for år tilbage med til at starte den engelske comedyscene i Aarhus, på comedyklubben Alberts, hvor han stadig optræder ugenligt. Nogle af de bedste komikere, som Conrad har mødt igennem tiden, tager han med, når showet rykker ud af den lille comedykælder i Aarhus, til de større scener rundt omkring i landet.

Conrad selv kender du måske fra finalepladsen ved DM I Stand Up 2018 eller hans onemanshow “DANGLISH”.Du kan derfor glæde dig til en god blanding af forskellige slags komikere, som Conrad præsenterer i den første time af showet, og en helt ny times stand up fra Conrad i den anden halvdel af showet.
Show længde: 2t