x

Nordisk Film: Bag Kulissen – Rundvisning
Nordisk Film
D. 17.10.2020 Kl. 14:15

Nordisk Film byder velkommen på en historisk rundvisning på sin magiske filmgrund i hjertet af Valby! Siden 1906 har Nordisk Film været en aktiv medaktør i at skabe, forme og udvikle den filmhistorie, som kendetegner en vigtig gren af den moderne underholdningsbranche.

I dag mestrer Nordisk Film ikke blot filmmagien, men favner også alt fra kreative tv-serier, biografoplevelser, interaktive spil, gavekort, streamingplatforme, e-sport, VR og andre formater! Nordisk Film har mere end 100 års erfaring med at bringe de gode historier til live, og som gæst på den historiske rundvisning får du et unikt indblik i tilblivelsen af nogle af de største danske filmfavoritter op gennem tiden.

På rundvisningen vil du blive meget klogere på både højdepunkter og lavpunkter i Nordisk Films historie og den danske filmhistorie generelt, alt imens guiden vil vise jer rundt blandt studierne i den lille filmby. Der garanteres for 75 minutters underholdende historiefortælling spækket med morsomme anekdoter, tåkrummende filmproduktioner, bedrageriske filmtricks og hjertevarme fortællinger, når Nordisk Films guider tager publikum med ind ”bag kulissen” på verdens ældste – stadigvæk producerende – filmselskab. Velkommen på Nordisk Film!

OBS:
Det er ikke muligt at vente indenfor, uanset tidspunkt man ankommer.

Praktisk info:
Rundvisningen begynder foran Nordisk Films isbjørneport på det bestilte tidspunkt.
Rundvisningen varer 1 time og 15 min. med et efterfølgende besøg i Nordisk Film Shoppen.
Rundvisningen er egnet til kørestolsbrugere.

Aldersniveau:
Kontakt Nordisk Film og hør nærmere om aldersanbefaling.

Adresse:
Nordisk Film A/S
Mosedalvej 14
2500 Valby
[email protected]