x

BERSÆRK
Bremen Teater
D. 27.10.2020 Kl. 18:00

De hedenske heavy rockere Bersærk er gået fra sejr til sejr siden starten på deres togt i 2012. Bandet har vundet det danske metal- og rock-publikum med deres unikke tung-rock, og live er bandet en uovertruffen enhed, der trækker fulde huse. BERSÆRK er nu klar med deres tredje album betitlet ‘SOL’ - en episk plade, der viser nye sider af bandet og beskriver menneskets kamp gennem krig, død og forfald, for omsider at nå til genfødsel og sejr.
Bersærks tredje album hedder ‘SOL’ og udkommer 23. oktober 2020. De ti nye sange udspiller sig som altid i Bersærks mytiske univers, hvor fortidens nordiske livsverden får nyt liv i en nutidig kontekst, alt sammen energisk tilvejebragt af bandets groovende melodiske tung-rock og alsidige sangskrivnings-talent. ’SOL’ er et ambitiøst værk, der indeholder større kontraster end tidligere udgivelser og udvider deres musikalske og lyriske ambitioner, men det er stadig en Bersærk-plade i al sin ligefremme og energiske jordbundethed.
Denne udgivelse, har Bersærk valgt at fejre med 4 koncerter, hvor det fulde album spilles fra start til slut. Dette er en unik og enestående mulighed, for at høre og opleve ’SOL’ i intime rammer, og for at møde et Bersærk der står stærkere end nogensinde. Det visuelle, lyriske og musikalske budskab vil blive forenet, og publikum vil møde ind til en albumoplevelse, ud over det sædvanlige.
Koncerterne er med siddende publikum, og der er derfor et begrænset antal billetter.

Num. siddepladser

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Ledsager er gratis, såfremt ledsager kan fremvise gyldigt ledsagerkort. Der betales dog gebyr.

Læs mere