x

Ginne Marker
Kulturhuset Viften
D. 17.06.2021 Kl. 20:00

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har fundet en ny dato til arrangementet med Ginne Marker
Pga. covid-19 situationen flyttes koncerten med Ginne Marker fra den 26. februar til den 17. juni.
Dine billetter er gyldige til den nye dato.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, ville vi sætte stor pris på hvis du forærer billetten væk. Så er du med til at holde gang i Viften og kulturen.

Kan du ikke den nye dato refunderes billetter til og med den 27. januar 2021.
Ticketmaster sender en informationsmail ud omkring flyningen af eventet. Her vil der står nærmere om refundering af billet.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker. Ginne Markers debutalbum, “For Seasons to Come”, udkom i november 2019 og er allerede blevet streamet over 1 million gange. Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, har modtaget mange flotte anmeldelser – bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken. Bloggen JazzNyt havde det på listen over Bedste Udgivelser 2019, og det har været ugens album på P5.

Dette 25-årige aalborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet, nordjysk facon. Kald det pop, jazzpop, singer/songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

I 2019 havde Bands of Tomorrow hendes optræden på SPOT Festival i top 10, og hun fik roser for sin optræden på CPH Jazzfestival og til DMA Jazz.

I 2020 har hun været rundt i hele landet som support for både Claus Hempler og Signe Svendsen, men den 26. februar kan hun opleves på egen hånd i Viften

“Dét her – det er en af de bedste danske singer/songwriter-/vokaljazz-album-debuter i et årti!”
– Ivan Rod, Gaffa (5/6 stjerner)

“Når jeg lytter til ‘For Seasons to Come’, er jeg ikke i tvivl om, at Ginne Marker allerede nu må være et flot møde på en scene med sin fine følelsesladning og sine imponerende varierede og alligevel ukunstlede fraseringer.”
– Kim Skotte, Politiken (4/6 hjerter)

Unumm. pladser.
Undgå kø. Kom i god tid!