x

JUNG
Kulturcenter Limfjord
D. 21.11.2020 Kl. 20:00

Jung
Koncerten er sat i salg med ikke nummererede siddepladser, så vi er sikre på at vi kan afvikle i henhold til gældende regler. Publikum anvises plads ved ankomst - kommer man samlet, sidder man naturligvis samlet.

Med kæmpehits som ”Hun kommer tilbage” og ikke mindst ”Blitz, Baby” har Jung hen over sommeren for alvor markeret sig som et af de mest spændende nye bands på den danske musikscene.
Deres unikke lyd kan bedst beskrives som et crossover mellem TV-2 og Nephew, så der er dømt pop-rock, og vellyd for alle pengene. Jung er lyden af dansk 80’er-rock blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik. Bandet fortæller selv:

”Vi er alle tre meget almindelige drenge, der håber at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står overfor. Vi håber (beskedent), at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting bliver sværere. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig, men med en vision om at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lydunivers.”

Jung er kun lige begyndt, men dømt ud fra det niveau, de har lagt for dagen indtil nu, ser fremtiden rigtig spændende ud for den danske trio.

I maskinrummet finder man Jonas Jung (vokal), Sigurd Boesen (guitar) og Michael Hovmand (keys). En trio som ligger i yderste kørebane, med vinden i ryggen og stille og roligt fart på. Som Jung selv beskriver det: ’Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne’, og her rammer de ned i noget sandt. Danmarks nye nationalorkester, bliver de kaldt, og der hersker ingen tvivl om, at den højspændte trio har en stor fremtid foran sig.

Unummererede siddepladser

Evt. restbilletter sælges v/indgangen.

læs mere www.kclimfjord.dk.