x

Jesper Binzer
Skråen i Nordkraft
D. 27.11.2020 Kl. 18:30

Jesper Binzer står ikke stille. Vi kender ham som den udfarende forsanger i D-A-D! Og når bandet holder pause, er Jesper allerede i gang med noget nyt; idéerne og holdningerne står i kø, hånd i hånd for at komme ud.

Nu har han færdigindspillet 10 nye numre i Medley studiet sammen med producer og guitarist Søren Andersen, som han også arbejdede tæt sammen med omkring sit første soloalbum ”Dying Is Easy” der udkom for 3 år siden. Processen har denne gang også været kreativ og forløsende let; katalysatoren har været pandemien der har ryddet kalenderen for begge, så der pludselig var tid og rum til at skabe en række sange, der nu har resulteret i et helt album ”Save Your Soul”, der udkommer 6. November. Albummet følges op af en rækkekoncerter i november/december !

Forløberen for albummet er singlen ”Don´t Let Them Make You Choose Sides”, der releases på fredag d. 4. September, som sangeren selv beskriver således :

”I første vers står Mohammed i døren med sin far og er på vej ud i verden - han sir til sin far at når nu vi bor i et vestligt land, om ikke vi skulle assimilere os, integrere os og smide vores fortid på porten. Faren kigger sørgeligt på sin søn og siger : lad dem ikke tvinge dig til at vælge side....

” I andet vers er Mohammed fuldt integreret og assimileret, mange år i skole, klar til at indtage verden på lige fod - men verset slutter med at hans navn og farven på hans hud alligevel lukkede for mange døre, og nu synger han selv: ”lad ingen tvinge dig til at vælge side, du er absolut god nok som den du er uanset hvor du kommer fra - ens historie skal skrives med ens eget blod og ingen, INGEN skal tvinge dig om at vælge side !”