x

Støtte for Mangfoldigheden
Cirkusbygningen
D. 20.04.2021 Kl. 18:30

ÅRETS STØTTEFEST TIL FORDEL FOR MANGFOLDIGHEDEN

Inviter jeres ansatte eller kære med til årets første store unikke charity aften, i de skønneste omgivelser midt i Kbh’s hjerte i mangfoldighedens navn.

REVOLUTION BY MATALON - WE SUPPORT og WALLMANS ruller den røde løber ud d. 20-01-2021 kl 18.30 til en helt uforglemmelig aften, hvor vi omfavner jer og mangfoldigheden med den smukkeste charity aften der vil gå over i historien med masser af overraskelser og stjernedrys blandet med Wallmanns kæmpe show.

Denne store aften, er skabt til fordel og støtte til diverse organisationer samt kunstnere til et af Kbh’s største og mest betydningsfulde sommerevent WORLD PRIDE samt 6 dages kæmpe brag af flere samlet arrangementer.

THE LOVE TRAIN PARTY d. 13.-14.-15. & 19.-20.-21. aug. 2021 i LOKOMOTIVVÆRKSTEDET til WORLD PRIDE, salget til disse starter medio oktober på Billetlugen.

Den folkekære Pusle Helmuth + surprice

Sammen vil de bære jer igennem denne helt fantastiske og unikke sammensatte aften med masser af varme og underholdning i verdensklasse. Aftenens lækre middag bliver kreeret af WALLMANS køkkenchef, som vi sammen skal nyde i den smukke historiske cirkusbygning. Kom og oplev denne aften incl. 3 retters middag & 2 genstande.

Vi ser frem til at byde jer velkommen og favne jer på denne smukke aften.

Et nyt år med nye drømme og håb.

Kom og støt op om os.

Aftenens program - Klik her