x

OXY Magazines MAGTFESTIVAL - Lydmor, Skt. DeLarge, FVN, Føl Som
Amager Bio
D. 24.10.2020 Kl. 19:00

OXY Magazine MAGTFESTIVAL
Magt er alle steder og i alle relationer. Hierarkier, magtstrukturer, magt(u)balance, prestige og indflydelse påvirker os alle sammen på daglig basis, dog er det langt fra altid at vi er klar over, når vi enten bruger vores magt til at få vores vilje, eller når andre bruger deres magt til at få os til at makke ret. OXY Magazine inviterer til MAGTFESTIVAL, hvor vi har udvalgt en række kunstnere, som på en eller anden måde udforsker eller udfordrer magten.

Lydmor (TALK & KONCERT)
Lydmor har været med til at sætte et spotlys på den aktuelle debat om sexisme i musikbranchen. Hun har for nyligt sagt til DR.DK at hun er interesseret i at prøve at skubbe verden hen til et mere fair sted for kvinder, for andre mennesker med en anden hudfarve end hvid og for minoriteter i det hele taget. Inden sin koncert er der talk om ”Magt i musikbranchen” med journalist for OXY Magazine Sabina Hvass.

Skt. DeLarge (KONCERT)
Skt. DeLarge har netop udgivet sin første EP, Helgener. ”Skt. DeLarge en rapper, der tør, hvor andre tier. Det bedsteborgerlige Danmark skal kunne få søndagskaffen galt i halsen, fordi DAB-radioen er blevet stillet på den forkerte frekvens”, skrev Gaffa om hans optræden på Uhørt Festival 2020.

FVN (KONCERT)
Den etriansk/danske rapper FVN har kurs mod stjernerne. På trods af en karriere som startede i 2019, så har FVN allerede skabt opmærksomhed fra flere prominente navne i den danske musikbranche og haft liveoptrædener på P3.

Føl Som (KONCERT)
Med melodiske, ærlige tekster og drømmeagtige, hårdslående beats, vender duoen om på definitionen af følsom, og tager dig med på en rutsjebanetur gennem ungdommens op og nedture.
Unr. siddeplads

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes 1. time før

Arrangør: OXY Magazine.