x

Magtens Korridorer
Arena Næstved
D. 28.11.2020 Kl. 20:00

Magtens Korridorer

Life is live, siger de i Magtens Korridorer. Glæd dig til et uovertruffent liveorkester med rå, upoleret og poetisk rockmusik i et unikt tekstunivers.
Magtens Korridorer larmer med god lyd, de vil sige os noget, og de er ikke bange for at spidde paradokserne og de danske hverdagsdilemmaer direkte op i hovedet på os.and/vin under koncerten.

Der er et sandt rockeventyr i vente, når Magtens Korridorer til november drager ud på en landsdækkende akustisk turné, som slutter med et brag hos os i Næstved.

”Det bliver akustisk, sid-ned-koncert og helt igennem usædvanligt for os. Lidt angstprovokerende og ret fedt.” Sådan lyder ordene fra det populære rockband, som nu inviterer sine fans ind til en helt speciel koncertoplevelse.

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdig’, og snart indtog de fem herrer med enorm succes folkets hjerter.
Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk rocks nye magthavere’, og i dag er Johan Olsen (Vokal), Anders Ramhede (trommer), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys) og Terkel Møhl (bas) massivt etableret på den danske livescene.
Med en fandenivoldsk og progressiv energi er Magtens Korridorer et helt unikt liveband, som sætter liv i barrikaderne og inviterer til en stemningsfuld fest.

Billetkategori:

Standard A, unummereret siddeplads 350 kroner + 30 kroner gebyr