x

Dodo & the Dodos
MantziusLive
D. 07.11.2020 Kl. 17:00

ARRANGØREN MEDDELER: Koncerten deles nu op i 2 koncerter grundet COVID19 reglerne og vil blive afviklet med unr. siddepladser.
MantziusLive følger myndighedernes retningslinjer til sikker afholdelse af livearrangementer. Derfor er vi nødsaget til at dele publikum til koncerten på MantziusLive op i 2. Sådan kan vi imødekomme alle aktuelle krav og anbefalinger og give dig den bedst mulige liveoplevelse i trygge rammer.

-------------------------------------------------------

Flyttet til 07.11.2020
Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

Dodo & The Dodos er en af dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end ét band, glæder de sig til endnu en gang at spille alle deres yndlings sange for deres feststemte publikum!

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Læs mere.