x

Lucy Love
Amager Bio
D. 17.03.2022 Kl. 20:00

Koncerten med Lucy Love d. 22. april 2021 er flyttet til torsdag d. 17. marts 2022 kl. 20.
Billetter gælder til ny dato, eller kan refunderes til d. 25. april 2021.


Der har været stille i længere tid, men nu er Danmarks anmelderroste 'Do-lt¬Yourself-Duo' tilbage med slagkraftig gun-clap lyrik og gennemført grime i verdensklasse med albummet 'Hammerhead' der udkom 2. oktober.

Lucy Siame har sammen med sin tro partner-in-crime, produceren Yo Akim, fundet tilbage til den symbiotiske skabelsesglæde. Duoen Lucy Love er nu tilbage og har i bedste
comic-book stil taget syv-mile-støvlerne på, og er klar til at overtage verdensherredømmet med deres slagkraftige grime og konceptuelle kunst.

Musikken finder sit afsæt i både undergrundens hårdtslående grime, art-poppens gennemtænkte finesser og klassisk science fiction. En ganske særlig kombination, der er nøje udvalgt sammensat i et eklektisk dog sammenhængende udtryk, der altsammen har tråd ind i Lucy's identitet, som uddannet billedkunstner, med engelsk/zambianske rødder og hendes kreative opdragelse fra en kunstnerisk mor, en far der var DJ og en søster der er danser.

Selv udtaler Lucy Siame om det eklektiske univers at,
“Jeg ved hvem jeg er og hvad jeg vil have - og det gør det lettere at passe ind”.
Dette lyder måske enkelt, men i en branche hvor identitetskrise og det at være planløs ofte er det der giver de største kreative blokader, er det ingen lille bedrift.

Unr. siddeplads

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes 1. time før

Læs mereDer tilbydes et begrænset antal kørestols -og handicapspladser inkl. gratis ledsager såfremt du har gyldigt ledsagerkort.
Venligst kontakt Ticketmaster Servicecenter på 38481633