x

Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio
Hals Skole, Aula
D. 11.09.2021 Kl. 20:00

IVAN PEDERSEN & DANMARKS NÆSTBEDSTE TRIO

54 år på scenen og stadig spillevende.

Sangeren/sangskriveren har været i gang i to menneskealdre, og har stadig hjertet med.

Man kunne måske godt overveje at gå på pension, når man er 70 + år gammel.

Det ligger åbenbart ikke lige for hos dansk musiks, Grand Old Man, Ivan Pedersen. For ikke så snart hans corona-udsatte – og TV transmitterede - 70 Års fest-turne´ 2020 er overstået, før så rykker det igen i cirkus-hesten.

Den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio: (Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov – musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen) giver disse sange al den dynamik, nærhed og finesse i detaljen, som sangene og arrangementerne indbyder til, hvad også det mange gange TV transmitterede show fra Horsens Ny Teater så tydeligt viser.

Den modne alders traditionelle passivitet har altså ikke – som man måske kunne forvente - indfundet sig på matriklen i Besser på Samsø, hvor sangeren, musikeren, produceren, musikpolitikeren – efter sin vellykkede hjerteoperation - har boet i de senere år. Det er nemlig blevet til nogle Sing Sing Sing tourneer (bl.a. Hals efteråret 2019), dannelse af en helt ny trio, Things We Do for Love med Peter Busborg og Jørgen Thorup, udgivelsen af det ”modne CD-album”: Min verden er venlig - samt udgivelsen af selvbiografien: Med hjertet udenpå.

På denne forårsturne´ kommer man til at genhøre gamle kendinge- sange fra det seneste album og hvem ved snart hvad, der musikalsk ellers kommer til at ske?

Ivan Pedersen: sang
Troels Skovgaard: guitar
Søren Skov: keybords
Sten Rasmussen: trommer