x

Troels Gustavsen
Kulturhuset Viften
D. 18.06.2021 Kl. 20:00

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har fundet en ny dato til koncerten med Troels Gustavsen.
Pga. covid-19 situationen flyttes koncerten med Troels Gustavsen fra lørdag den 24. april til fredag den 18. juni
Dine billetter er gyldige til den nye dato.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, ville vi sætte stor pris på hvis du forærer billetten væk. Så er du med til at holde gang i Viften og kulturen.

Kan du ikke den nye dato refunderes billetter til og med den 19. april 2021.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sangeren, som allerede har en perlerække af storstreamede hits på samvittigheden, har brugt 2020’s stilhed og isolation på at finde ind til sin musikalske core. Troels Gustavsen har rystet NOAH-kappen af sig og træder ind i en ny æra. Med udgangspunkt i et meget personligt projekt er Troels garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde, krydret med den ikoniske stemme og en nordisk tone af melankoli: ’Jeg må have stået i stampe før, for pludselig er der kommet seriøst fart på det hele – også inspirationen,’ forklarer den oprindelige lollik. ’For tiden skriver jeg de bedste sange i mange år. Måske de bedste sange nogensinde.’

Troels Gustavsen har under navnet NOAH formået at samle danskerne om musikken og samtidig dominere dansk airplay og streamingtjenester. Gennembruddet oprandt i 2012 med ’Alt Er Forbi’, og siden har han spillet den ene udsolgte koncert efter den anden. Nu står han her, som et af landets største popnavne, og har flippet karrieren helt rundt som et resultat af 2020-isolationen, en nyfunden inspiration og ikke mindst et ønske om at stikke endnu dybere, favne endnu varmere og flyve endnu højere. Troels Gustavsen er for alvor kommet videre – i livet og i musikken. Følg godt med!

Numm. pladser.
Undgå kø - Kom i god tid!