x

F&E PigeFodboldskole - Uge 26, 2021 Ved Fredericia KF
Trelde GI
D. 28.06.2021 Kl. 09:00

Den fedeste uge i sommerferien!
- F&E PigeFodboldskole 2021 hos Fredericia KF i uge 26 (KUN  FOR  PIGER)

En uge med masser af fodbold, nye fodboldveninder og tid til masser af fodboldsnak. Vi udfordre dig igennem øvelser både teknisk, taktisk, fysisk og mentalt - intensiv træning tilpasset efter dit niveau, og alder med plads til en masse glæde sammen med veninderne.

Vi har fokus på at det er dygtige/erfarende pigetrænere, og der i løbet af ugen er besøg af en professionel kvindefodboldspiller.

Som deltagere på en F&E fodboldskole får du:
- Fuld tøjpakke – F&E fodboldskole speciel edition t-shirt, & shorts fra Craft Sportswear
- Drikkedunk
- Diplom
- Feedback efter ugen
- Select bold
- 5 dages træning, hvor du udfordres mentalt, teknisk, taktisk og fysisk på dit niveau
- Sundt, og lækker frokost alle 5 dage
- Forfriskninger alle 5 dage i form af frugt
Og, en oplevelse som du sent vil glemme.

Fodboldskolen er for drenge, og piger fra U6 (årgang 2015) til U14 (årgang 2007). Fodboldskolen er fra mandag til torsdag fra kl.9-15, og fredag fra kl.9-14.

Tilmeldingsinfo:
Efter dit køb af fodboldskolebillet vil der gå optil 4 hverdage inden du modtager en mail fra Fodbold- og event med link til bestilling af fodboldskoletøj, og relevante informationer omkring fodboldskolen.

Fodboldskolens officielle partner, og samarbejdspartnere:

Craft Sportswear, Sport24, BGI Akademiet, Billetlugen, & DinMadpartner.

Læs meget mere omkring fodboldskolen lige her: https://www.fodboldskole-fodboldogevent.dk
Vi glæder os helt vildt til at se din fodboldstjerne til sommerens helt store oplevelse!

Hvad er en F&E fodboldskole?
- En F&E fodboldskole er ikke bare en normal fodboldskole - det er en fodboldskole med fokus på det hele fodboldmenneske. Vi udfordre alle fodboldstjerner mentalt, teknisk, taktisk og fysisk igennem forskellige øvelser, og intensiv træning. Vi elsker at have fokus på det hele fodboldmenneske, og det har vi på vores fodboldskoler!

- Ingen er perfekte, og ingen er ens, derfor tilpasser vi træningen efter niveau, og alder - og, vi lære spillerne at det er helt okay at lave fejl, for at blive bedre. Derfor vil fodboldspillerne også opleve at der er flere trænere/assistenter på i hver gruppe, for at alle fodboldspillere bliver set, hørt og hjulpet.

Alt i alt er vores fodboldskolekoncept et koncept som giver alle fodboldstjernerne en uforglemmelig oplevelse, og samtidig en fyldt rygsække med en masse værktøjer som de kan bruge i egen klub, og haven.


Tøjbestilling og sidste tilmeldingsfrist til fodboldskolen:
Tilmelding efter d.30 april, vil fodboldskoletøjet formentlig blive udleveret på fodboldskolen - vi gør alt hvad vi kan for at få fodboldskoletøjet frem til start. Skulle noget ændre sig, får billetkøberen besked på e-mail inden fodboldskolestart. Sidste tilmeldingsfrist er d.1 juni, men her kan vi ikke garantere at tøjet kan nå frem til fodboldskolestart."